8 600 Ft
db

XKL Germánium (GE32)

Természetes ásványi sugárzás a bőrön át

A Germánium aktivitása

A Germánium egy ezüstösen fehér, kemény, nem oxidálódó ásványi anyag, mely - természetes ásványként - negatív típusú ionokat bocsát ki. A germániummal integrált fásli alkalmazása nem csak a gyógykezelésre szorult emberek számára javasolt kiegészítő kezelés, hanem mindenkinek, aki az egészsége megőrzése céljából választja ezt a praktikus megoldást, felismerve ennek az új technológiának előnyeit és jelentőségét. Ez egy olyan aktív segítség a szervezet számára, mely alkalmazása során a bőr felületén keresztül jutnak a szervezetbe azok az impulzusok, melyek az ideális testműködést kívánják segíteni.

GE32Az ”N” típusú (-) 99% tisztaságú germánium - a bőr felületével érintkezve - negatív ionokat bocsát a testbe, így támogatva a vér PH értékének szabályozását, ami jelentős segítség az egészségi állapot helyreállításában. A ”Ge32” termékek közepes nano Germanium porból gyártott szálakból készült, könyökre, térdre, hasra erősíthető speciális fásliba integrált anyag, mely az érzékeny bőrűek és a gyenge vérkeringéssel élő rászorultak számára is egyaránt alkalmas viselet.

Germánium a bio-áramkörben

GE32ionA testünket elektromos bio-áram hálózatok sokasága fonja át. Amikor a pozitív és negatív ionok instabillá válnak a szervezetben, különböző típusú, fizikailag is érezhető problémák - betegségek - keletkezhetnek a testben. Ha ez az állapot bekövetkezik, akkor korrigálni kell a test elektromos bio-rendszerét. Amikor a Germánium a megfelelő módon és helyen érintkezik a bőrrel, akkor a negatív ionok kibocsátásával segít visszaállítani a test normális bio-elektromos szintjét és annak rendes működését.

ge32terdHa a bőr felszínének hőfoka - ahol érintkezik a Germanium-al - meghaladja a 32 Celsius fokot, akkor a Germanium 4 elektronjának egyike kilökődik és az elektronikus ozmózis nyomása által behatol a bőrön keresztül a véráramba. Ha a vér Ph -ja savas, akkor a negatív Germanium ion hozzákapcsolódik a kapillárisokhoz és igyekszik normalizálni vér Ph értékét a normál szintre!

Praktikum és hatékonyság

bokaA ”Ge32” -vel integrált fásli ugyan a térd, könyök, boka, derék beborítására lett tervezve, azonban ezekről a területekről felszívódva a hatása az egész testben szétárad. A praktikus viselet egyben biztosítja a megfelelő felületű kapcsolódást és fixen tartását a test ezen helyein, hogy a Germánium aktív ionjai beáramolhassanak a szervezetbe.

MT

A ”Ge32” élettani hatásai

 • Javíthatja a belső szervrendszer működését.
 • Ideális módon aktivizálhatja az elektromos bio-áramot a testben.
 • Segíti a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből.
 • Erőteljesen aktivizálhatja a vérkeringési rendszert.
 • Nem a ”szájon át bevett” alkalmazások közé tartozik, így elkerüli a gyógyszer készítményeknél előforduló esetleges mellékhatásokat.

MT

ge32boxA ”Ge32” gazdasági előnyei

Csupán egy alkalommal kell megvásárolni és éveken keresztül alkalmazható, hiszen a bőrön keresztül fejti ki hatását, nem kopik, az impulzusokat viszont állandóan küldi a szervezetbe. Kiváló kiegészítő kezelés bármilyen egyéb gyógykezelés mellett, ezen a módon is megerősítve a szervezet ellenálló és védekező képességét.

 

Általános felhasználása, este lefekvéskor karra vagy lábra (comb, térd, boka) felhúzva az alvás idejére, folyamatos fejti ki hatását.

MT

Változások a Germánium fásli alkalmazásakor

ver2x

Javasolt az alkalmazása a sav-lúg egyensúly (PH érték) beállításásának segítésére vagy a vérkeringéssel összefüggésbe hozható problémák kiegészítő alkalmazásaként (fejfájás, görcsök, izom fájdalmak, mozgáskorlátozottság fáradság,…stb.)

Figyelem! A hatás egyénenként változó! Ha negatív szimptómák (fájdalom, rosszullét…stb.) rendszeresen fellépnek, ritkítsa a viselési időt. Ha továbbra is fennálnak a kellemetlen érzések, hagyja abba a viselését! Próbálja egy későbbi alkalommal.

 

japanbizi

 

A ”Ge32” tapasztalatok, elismertség

A ”Ge32” termékek rendelkeznek a legmagasabb Japán minőséget garantáló bizonyítvánnyal a Japán felnőttek számára készült: Megelőző Gyógytermékek Szövetsége bizonyítványával.

Széles körben alkalmazzák az egészség megőrzése érdekében az ázsiai országokban, ahol nagyon népszerű a jó eredményeknek köszönhetően!

MT

Használati utasítás:

Viselje a "GE32" integrált fáslit a megfelelő testrészen.

 • a ”Könyök” és a ”Térd” típus viselhető egész nap, éjszaka is.
 • a ”Derék” típus csak nappal használja, éjszakai alvásnál NE!
 • A ”Derék” típust terhes anyák és magas vérnyomásban szenvedők NE használják!

Tisztántartása:

 • 40 foknál melegebb vízben NE mossa! (egyébként korlátlanul mosható, a hatását nem veszíti el!)
 • NE használjon klóros fehérítő szereket a mosásnál!
 • Naptól védett, árnyékos helyen szárítsa,
 • NE vasalja!

 

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK...

Sokszor ok nélkül elfáradok, azonban emiatt nem szeretnék semmilyen szert szedni. Segíthet-e ezen a GE32 fásli?

PHeA képen jól látható, hogy „Alkalmazás előtt” hogy kapcsolódnak egymáshoz a vörös vértestek. Ott, ahol egymásba tapadnak és szinte összekapaszkodnak, azokon a területeken nem képesek oxigént felvenni. Minél több helyen kapaszkodnak egymásba, annál kisebb felületen képesek oxigénhez jutni. Sajnos a táplálkozási szokások, a helytelen életvitel és számos egészségkárosító hatás eredményeként sok ember vérében így, a képen látható módon, összetapadva találhatók meg ezek a vörös vértestek. A megfelelő oxigén ellátás pedig alapvető fontosságú a szervezet működtetéséhez, a tápanyagok feldolgozásához. A vörös vértestek oxigén hiánya megnyilvánulhat olyan érzésként, melyet fáradságként élünk meg. Érdemes alkalmazni a GE32 fáslit mind a lábon, mind a karon, hogy Germánium minél nagyobb testfelületen tudja kifejteni a hatását és eljuttatni az impulzusokat a véráramba. Első ízben javasolt a használata éjszakai viselésre, majd néhány hét eltelte után csak nappali viselésre. Várhatóan javulni fognak az erőnléti állapotok.

(megjegyzés: nyilvánvaló, hogy számos egyéb oka is lehet a fáradságnak, a fentiekben bemutatott folyamat az egyik lehetséges aspektusát kívánta bemutatni.)

 

PHuEgy javult állapotnak a mikroszkopikus felvétele látszik ezen a képen, ahol az „Alkalmazás után” mutatja a különálló vörös vértesteket. A GE32 fásli viselését követően jól látható, hogy a korábban összetapadt és kis „szigeteket” alkotó vörös vértestek szétváltak önálló alkotó elemeire és így már teljes terjedelmükben képesek a szabad oxigénfelvételre a véráramban. Az egészséges oxigénellátás frissítően hat a szervezetre és a hatására több erőt, energiát érezhet önmagában az ember. Ehhez a dinamikus, „jó erőben vagyok” érzéshez próbálja hozzá segíteni a GE32 fásli.

 

A hivatalban kollégáimmal ülő munkát végzünk. Sokan panaszkodunk hát, derék, váll, nyak fájdalmakra. Segíthet-e ilyen jellegű problémákon is?

nyakNyilván tudják, hogy az ülőmunkát végzők számára nagyon fontos, hogy időközönként felálljanak, nyújtózkodjanak, sétáljanak, hogy a vérkeringés jobban meginduljon és az izmok is felfrissüljenek. Ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a test megmozgatásának. A GE32 fásli ezekben az esetekben is segíthet, hogy oxigéndúsabb vérellátást biztosítson az elmerevedet, elgémberedett izmoknak és hogy oldódjanak a feszültségek a sokszor kényelmetlen helyzetbe kényszerült test kritikus pontjain. Önmagában ugyan nem oldja meg a problémát, de hozzájárulhat az izmok regenerálásához a fentiekben említett rövid testmozgások kiegészítőjeként. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy GE32 fásli nem csak a karra vagy lábra felhelyezett pontra fejti ki a hatását, vagyis nem csak a térd, boka, könyök, stb. ápolására szolgál, hanem a felhelyezett testrészről kerülnek az impulzusok a véráramba és onnan a véráram útján az egész szervezetbe.

karlabA karra felhelyezve kisebb felületen kapcsolódik a testhez, míg a lábon nagyobb felületet borít be. Egyénenként változik az emberek érzékenysége, mindenki maga dönti el, mely testrészén, mennyi ideig viseli. A tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszeres használatával számos esetben tovább fenntarthatóak a fizikai terhelések, illetve kiegészítő alkalmazásként segíti a test regenerálódását. Elgémberedett testrészek aktiválására vagy egyoldalú testhelyzetekből adódó feszültségek enyhítésére javasolt a GE32 fásli alkalmazása a karra és az ellentétes lábra akár egyidejűleg is, így minél nagyobb felületről érkezzenek a Germánium impulzusai a szervezet vérkeringésébe. Ez azt jelenti, hogy megnő a szervezet oxigén ellátása, ezért energikusabbnak érezheti magát az ember.

 

Sportolóként várhatok-e teljesítmény javulást a GE32 fásli rendszeres alkalmazásakor.

moveMint aktív sportember bizonyára tudja, érzi, melyek azok a kritikus helyzetek, melyeket megél a versenyeken vagy aktív edzés közben. Melyek a fáradság jelei, milyen erőkifejtés kapcsán jelentkezik, meddig tart, stb. Próbálja felidézni, mikor kerül görcsös akarásba egy-egy erőfeszítés. Figyelje meg a Germánium fásli alkalmazásakor hogyan változnak ezek az érzések. Figyelje meg rendszeres éjszakai viselés után, a másnapi edzés teljesítményét. Majd próbálja napközben viselni és edzés előtt vegye le. Edzés után elemezze önmagában az elért teljesítményét. Találja meg az ön számára kedvező viselési helyet és viselési időt, mely következtében a legideálisabb teljesítményt képes elérni. Ne legyen rest feljegyezni ezeket a tapasztalatokat. Építse bele az edzéstervbe a GE32 fásli alkalmazását és a rendszeres feljegyzésekből vonja le a következtetéseket, hogyan változnak át a korábbi esetleges görcsös megfeszítések laza, kontrolálható dinamikus erővé. A test mely izomterületeit érzi könnyebbnek, lazábbnak? Ezt megelőzően a testének mely területein, mennyi ideig viselte a GE32 fáslit? Ezek a megfigyelések és eredmények segíteni fogják az ideális teljesítmény eléréséhez. És ez nem csak Germánium 32 fáslinak köszönhető!

 

Címkék: erek, érfalak, PH

 

Vélemények