15 850 Ft
db

SkyFruit Premix Juice

Erő és erotika egy italban

A legfejlettebb technológiával, nagyon magasan koncentrált SkyFruit kivonatból készül a különleges ízű és minőségű Juice Premix ital. A vérkeringés aktivizálásában van kiemelkedő szerepe és erőteljes frissítő eredményeket produkál.

A Juice Premix ital segíti a vérkeringést, javítja a tápanyagok és az oxigén szállítását a szervezetben. Igen erősen aktivizálhatja a vérkeringést, ezáltal érezhetően nagyon erős energiát adhat a szervezetnek. Ezt a hatékonyságát képes 8-10 órán keresztül is megőrizni, ezért használatához, alkalmazásához az első időkben fokozatosan kell hozzá szokni és mindig mértékkel fogyasztani!

Az érrendszerre gyakorolt kiváló hatást a jó minőségű rostok és az első rendű SkyFruit kivonatok biztosítják.

MT

Hatása a szexuális egészségre

A Juice Premix italnak jelentős hatása van az egészséges szexuális életre is!

sexaSzámos férfi tapasztalja, hogy valamilyen oknál fogva romlik az erekciójuk és ez sok esetben életkortól függetlenül is jelentkezik. Szakemberek az okok közt említik a teljesítményorientált pszichés terhelést, személyiségi problémákat, a dohányzást, a rendszeres alkoholfogyasztást, a helytelen étkezést, ezek érrendszerre gyakorolt hatásait.

A felmerült problémák ellenére a Juice Premix, a szexuális együttlét idejére biztonságos és eredményes megoldást biztosíthat.

A Juice Premix folyadékként kerül a szervezetbe, azonnali gyors felszívódást eredményez, így a hatóanyagok a véráramba kerülve aránylag hamar érvényre juttatják hatásukat. A szexuális izgalom elérésekor a pénisz artériái kitágulnak és az úgynevezett ”barlangos testek” vérrel telnek meg, ami a pénisz merevedését eredményezi. A beáramló vér mennyiségétől függ az erekció keménysége, melynek fenntartását a Juice Premix ital biztosítja. Ezt az erekciót akár több órán keresztül is képes fenntartani, számtalan esetben 3-4 óráról is beszámoltak.

sexbA Juice Premix italnak jelentős hatása van a szexuális egészségre, mivel erős energianövelő hatása új és megújító életerőt ad a testi kapcsolatban, mindkét fél tökéletes megelégedettségére.

Házastársaknál képes megújítani megromlott szexuális kapcsolatot, erősen növelve a férfiúi potenciált, meglepő és örömteli élményt nyújtva a pároknak. A Juice Premix tiszta, természetes alapanyagú SkyFruit koncentrátumból készül, frissítő, energetizáló tulajdonságai miatt nagyon népszerű az ázsiai országokban mind az idősebb mind a fiatalabb korosztály körében.

sasosJuice Premix szexuális hatásai:

  • Azonnali eredményt biztosíthat
  • Növelheti és elnyújthatja a szexuális teljesítményt
  • Aktivizálja a kitartást és az állóképességet
  • Tudati biztonságot adhat a szexuális teljesítményhez


Elkészítése: 2,5 dl vízben kell a tasak tartalmát elkeverni és máris fogyasztásra kész!

Figyelem: javasoljuk, fél tasakkal kezdeni a fogyasztást, aztán igény szerint növelni vagy csökkenteni az adagot. Hetente nem javasolt több, 3 tasaknál!

Javaslat: Merevedési problémák esetén igyon egy pohár Juice Premix italt az aktust megelőzően 15-20 perccel.

MT

Vélemények, vallomások, tapasztalatok

Nem számít a kor, csak a mikor...?

„68 éves vagyok - és talán a korom miatt, - de voltak erekciós problémáim. Nem nyugodtam bele, kerestem a megoldást. Túlságosan jó élmények fűztek a szexuális élményekhez, nem akartam lemondani ezekről. Rátaláltam és vásároltam Juice Premix italt és heteken keresztül fogyasztottam. Aztán megoldódott minden gondom a férfiassággal kapcsolatban és most olyan vagyok, mint régen, végtelenül boldog a feleségemmel…”Nitti, Thailand.

Egy rendeződött házasság...

„A most 36 éves férjemnek még fiatal korában kellemetlen élményei voltak a szexuális teljesítmény területén, főleg tapasztalatlansága és rosszul választott partnerei miatt. Ezek az élmények néha tudattalanul is előjöttek és gátlásokat okoznak a szexuális kapcsolatunkban. Ilyenkor mindig  türelmes voltam, igyekeztem segíteni neki ezekben a nehéz helyzetekben. Egyszer egy társaságban SkyFruit Coffee-vel kínáltak és miután nagyon ízlett, felmentem a weboldalra, ahol is megismerkedtem a SkyFruit Juice Premix itallal és annak hatásával. Megvásároltuk, bár a férjem eleinte idegenkedett a használatától. Aztán már az első alkalomkor lenyűgözően jó hatása volt, nem győztünk csodálkozni. Többszöri használat után is mindig ugyanazt a meggyőző hatást biztosította. Azonban igazi jelentősége abban mutatkozott meg, hogy a férjem a rendszeres sikerélmények hatására visszanyert önbizalmát és erejét. Lassan kezdte elhagyni a Juice Premix italt, ennek ellenére megmaradt kiegyensúlyozott szexuális teljesítménye és önbizalma. Végtelenül hálás vagyok, hogy közvetve és közvetlenül is eredményt hozott számunkra ez a „varázsital”, köszönjük…”
Josephine, Kuala Lumpur.

Szeresd felebarátod...., megéri!

„Meg kell, hogy köszönjem az XKL Juice Premix-nek. Népszerű zenész vagyok a városban, több barátnőm is van és még többen ajánlkoznak. Habár a harmincas éveimben járok és élvezem ezt az életet, mégse tudtam mindig mindenki kedvére tenni, pedig nagyon akartam. Nem volt akkora szexuális erőm, mint amennyit kívántam, így kénytelen voltam néha visszavonulót fújni, nehogy rossz hírbe hozzanak a lányok. És akkor az égből pottyant a megoldás. Sportoló barátom meséli, hogy milyen eredményesen alkalmazza a Juice Premix italt a felkészülés idején, ellenben - panaszolja -  mellékhatásaként szinte állandó erekciója van és éjjel alig tud megfordulni tőle az ágyban. Már másnap reggel rohantam megvenni a Juice Premix-t. Ettől kezdve minden "akció előtt betolok egy pohárral, bár elég keserű íze van, még sose hagyott cserben. Nincs mellékhatása és csak engem szolgál. Imádnak a csajok és én vagyok a király. Kell ennél több? Uraim, minden elismerésem az XKL cég Juice Premix fejlesztőinek…”.  John H. Sydney

Címkék: érrendszer, szex, merevedés

 

Vélemények

Hámori Tibor (2017. április 21. 09:12:33)

 
 
Tisztelt Forgalmazó, próbáltam rendelni, de nem sikerült Mi az oka? Tisztelettel,. Hámori Tibor