3 900 Ft
db

SkyFruit Fibre - a bélflórákért

A bélrendszer testőre

A rohanó világunk számos olyan élelmiszert, italt kényszerít a fogyasztókra, mely sokszor kemikáliákkal teli, egészségtelen anyagokat tartalmaz. Az élet különböző területein élünk és dolgozunk, így sokszor kényszerülünk olyan ételeket, italokat elfogyasztani, melyek több szempontból is terheli szervezetünket. Számos ember ezekről tudomást sem vesz mindaddig, amíg komolyabb egészségügyi problémája nem jelentkezik.

belA méreganyagokkal terhelt szervezet sok esetben képtelen önmagától megszabadulni ezektől a terhektől, melyek különböző érzésekben jelentkezhetnek. Ilyenek jelzések lehetnek; a széklet problémák (szorulás), emésztési zavarok, indokolatlan hízás, felfúvódás, szélgörcsök, allergia, fejfájás, bőrproblémák, candida gombásodás, stb.

A sok toxikus, mérgező anyag és „élettelen” táplálék lerakódásai táptalajt adhatnak számos élősködő megjelenésére, melyek elszennyezhetik a bélrendszert, megbújva a bél redőiben.

Az emberi szervezetben különböző paraziták is élősködhetnek:

 • prionok (fertőző fehérjék), vírusok,
 • baktériumok,
 • giliszták férgek, (orsóférgek, cérnagiliszták, laposférgek, galandférgek stb.),
 • különböző gombák.

MT

Mivel nagyon sok értékes tápanyag csak a bélben képes felszívódni, ezért elengedhetetlen, hogy a bélflórák tiszták legyenek, alkalmasak az ásványi és vitamin elemek feldolgozására. Ennek hiányában ugyanis kárba veszhetnek az elfogyasztott egészséges ételek. Kidobott pénz a sok friss gyümölcs, tápláló zöldségek, ha az a bélrendszeren gyorsan átjutva félig feldolgozatlanul kikerül a szervezetből.

SkyFruit FIBRE - a tiszta rostok ereje

FibrestickA SkyFruit FIBRE kifejezetten a bél tisztítására kifejlesztett, egyedi bio-technológiai eljárással készült termék, mely segítséget nyújt a bélrendszerből eredő problémák megoldásához. Ez a béltisztító készítmény hatástalaníthatja a szervezetben felhalmozott méreganyagokat, megszabadíthat mindazoktól a felgyülemlett mérgektől, melyek károsan befolyásolhatják az emberi szervezet működését.

 • segít kitakarítani a vastagbél salak lerakódásait,
 • javíthatja az emésztőrendszert,
 • újraélesztheti a testenergiákat
 • segítheti az anyagcserét.

MT

Számos agresszív béltisztítóval ellentétben a FIBRE kíméletesen kezeli a folyamatot. A SkyFruit FIBRE természetes alapú, tápláló, magas rosttartalmú SkyFruit kivonatból, tiszta gyümölcsökből, zöldségekből, gyógynövényekből - instant formában – készül, mely tiszta vízzel elegyítve a legideálisabb komponenst alkotja a felszívódáshoz.

SkyFruit gyümölcsA Salamon-szigeteken termelt gyümölcs több mint 30 százalékkal gazdagabb a létfontosságú tápanyagokban és összetevőkben, mint a másutt termesztett gyümölcsök. A Csendes óceáni szigetek eredeti, tiszta környezete megalapozza ennek a kiváló minőségű gyümölcsnek páratlanul magas ásványi, vitamin és rosttartalmát, így SkyFruit gyümölcsből készített termékek – mint a FIBRE – a leghatékonyabban képesek segíteni a bélrendszer megújításában és az egészség megtartásában.

MT

A tiszta SkyFruit rostokból készült béltisztító ital a bélben kocsonyás, zselészerű, rostanyagként töltheti ki a bélrendszert. Folyadék hatására kellőképen megduzzad, így valamennyi redőbe, a bél eldugott helyeire eljut és eltávolíthatja, lebonthatja a megtapadt salakanyagokat, mérgeket. Ezen a módon is segíti a bélflórát, hogy a tisztán tartott bélfalakon ne élősködhessenek kórokozók, a káros baktériumok ne találjanak már további táplálékot a bélfalon.

A megtisztított bélfalak, egészséges bélbolyhok nagymértékben segítik az immunrendszer helyes működését, mely alapvető fontosságú az egészség megtartásában!

MT

A test jelzései

- Ha valaki gyenge, étvágytalan vagy indokolatlanul fáradt, esetleg visszavezethető a gyenge vagy elégtelen bélműködésre.

box- A bélfalon megtapadt szennyeződés, salakanyag nem engedi, hogy az elfogyasztott ételekben lévő tápanyagok, vitaminok a bélrendszeren keresztül felszívódhassanak, így azok felhasználatlanul kerülnek ki a szervezetből.

- Hiába étkezik valaki változatosan, fogyaszt rendszeresen vitaminokat, kiegészítő ásványi anyagokat vagy nyomelemeket, ha az elszennyeződött bélrendszerében azok nem képesek a szükséges mértékben felszívódni. Sajnos így a sokszor drága pénzen megvásárolt gyümölcsök, vitaminok értékes anyagai „feldolgozatlanul” ürülnek ki a szervezetből és távoznak örökre a lefolyón!

Az immunrendszerünk 70-75%-ban a vastagbélben aktivizálódik!

wcAz idevonatkozó megfigyelések azt mutatják, hogy a bélsár jellege, összetétele utalhat a táplálkozás minőségére (figyelje meg a wc csészében):

 • Ha a víz alá süllyed, akkor általában sötét színű, bűzös, fehérjében túlterhelt (húsok, zsíros ételek). Ez rostban, szükséges tápértékben szegényes táplálkozásra utalhat.
 • Ha a vízben lebeg, akkor a bél valószínüleg kevésbé terhelt nehéz, fehérje dús ételekkel. Vegyes táplálkozást jelezhet, bár még mindig szegényes a rostokban gazdag ételektől.
 • Ha a víz felszínén marad – ami jellemzően világosabb színű – a megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs fogyasztására, tápértékben, rostban gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozásra utal.


  MT

gondÖn gondolkozott-e valaha azon, hogy a jelzés értékű problémái esetleg a hiányos bélműködésre utalhatnak?

Eszébe jutott-e Önnek, hogy kitisztítsa bélrendszerét, mielőtt komolyabb gondjai merülnek fel?

Ha az Ön tünetei közt szerepel a szélszorulás, görcsök vagy puffadás, étkezések után alhasi feszülés, időszakosan hasmenés vagy szorulás, esetleg émelygés, hányinger, segítsen önmagán és végezze el a SkyFruit béltisztító programot! (Lásd az "Élmények - Beszámolók után!)

MT

ÉLMÉNYEK – BESZÁMOLÓK…

A SkyFruit termékek Európában először Magyarországon kerültek bevezetésre, ezért egyre bővül a hazai fogyasztók véleményeinek a száma. Emellett néhány esetet kiragadunk és bemutatunk az ázsiai országokban élő emberek tapasztalataiból is, akik régóta fogyaszthatják a SkyFruit termékeket.

"Jártak a beleim…"

A SkyFruit FIBRE program elkezdését követő néhány nap múlva éreztem - néha hallottam – ahogy gyomrom és a beleim környékén korgó, kavargó, bizsergető érzés jelenik meg. Nem volt kellemetlen, csak furcsa érzés volt, mintha mászkált volna valami a beleimben. Már a második napon kétszer volt székletem, ami korábban nem volt jellemző. Néhány nappal később legnagyobb meglepetésemre annyi széklet távozott belőlem, hogy nem akartam elhinni. Teljes megdöbbenésemre óriási mennyiség jött ki belőlem, azonban minden a megszokott módon történt és kellemetlenség nélkül. Továbbra is a program szerint fogyasztottam a FIBRE béltisztítót és naponta többször is volt székletem. Később elmaradtak a korgó érzések és egyfajta könnyebbséget éreztem. A program végére leadtam 4-5 kilót és igazi megkönnyebbülést éreztem nem csak belül, de a közérzetem is sokkal jobb lett. Hihetetlen, hogy egy egyszerű terápiával milyen komoly eredményt lehetett elérni. Minden tekintetben elégedett vagyok és elhatároztam, hogy ezentúl minden évben legalább kétszer elvégzem a programot, kitisztítom magam és megszabadulok a méreganyagoktól. Mindezt csak ajánlani tudom másoknak is. Bátran próbálják ki, segítsenek magukon és megfognak lepődni az eredményen. O.Z. 52 éves hölgy, Budapest

"Hashajtó nélkül élni…"

Mindig szorulásos voltam és ez nagyon megkeserítette az életem. Próbálkoztam sok mindennel, hogy rendbe hozzam magam, de végül mindig a hashajtó jelentette a végső megoldást. Talán a rendszertelen étkezés vagy a hajlam, nem tudom, de sokat szenvedtem. Bár előbb találtam volna ezt a béltisztítót, nem kellett volna annyi más felesleges dologra annyi időt pazarolnom. Egy barátom kínált SkyFruit kávéval, miközben mesélt a FIBRE programról. Lenyűgözött a kávé egyedi aromájával, ezért úgy gondoltam hátha a FIBRE béltisztító nekem is segít a problémámon. Megvettem és nekifogtam a programnak. A harmadik napon megindult….enyhén hasmenés szerűen. Aztán este is…. Furcsa erről beszélni, de mégis, hihetetlen jó érzés volt. Nem kellett erőlködni, többször próbálkozni, hanem egyszerűen csak jött az érzés és már szaladtam a wc-re. Csak aki átélt már szorulást, puffadást, görcsöket azt tudja igazán, milyen megkönnyebbülés lehet egy ilyen tisztulás. Végtelenül örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre és segített rendbe tenni a problémámat. K.A. 40 éves hölgy, Budapest

"Menstruációs fájdalmak..."

AnnieMiután világra hoztam az első gyerekemet, 20 éven keresztül menstruációs fájdalmak és testfájdalmak gyötörtek. Néha szükséges volt, hogy fájdalomcsillapítókat vegyek be, máskülönben betegállományba kényszerültem és én ezt nem akartam. 2007 szeptemberen ismerősök javaslatára elkezdtem fogyasztani a CARE kapszulákat és a FIBRE italt. Üres gyomorra vettem be a kapszulát és az előírásnak megfelelően rendszeresen ittam a FIBRE béltisztítót. Egy hónappal később a menstruációs fájdalom és a testfájdalmak megszűntek, ami bámulatos megkönnyebbülést jelentett! Hálás vagyok a SkyFruit termékeknek és mindazoknak akik ebben segítettek, hogy visszanyerjem az egészségemet és életerőmet. Annie Yu Chong Hong, 50 éves, Kuala Lumpur

"Gyomorhurut szenvedései…"

JusohA hosszú távú stressz, az önként vállalt szegényes diéta és a megfeszített munka miatt már 10 éven keresztül gyomorhurutom volt, álmatlanságtól és székrekedéstől is szenvedtem. Hosszú idők óta fájdalomcsillapítókat szedtem és nagyon kényelmetlenül éreztem a gyomrom, nem tudtam mit tegyek. Rendszeresen simogattam, masszást alkalmaztam, mindhiába, minden más egyéb próbálkozásom is hatástalan maradt. Egy barátom mutatta meg a FIBRE tisztító előnyeit. Elkezdtem mindegyik étkezés előtt egy tasakot elfogyasztani. Három nappal később már nem éreztem gyomortáji fájdalmat és napok múlva a székletem is kezdett helyreállni. Majd elkezdtem a CARE koncentrátumot szedni és attól fogva visszanyertem az önbizalmam és az erőm. Végtelen örömömre szolgálnak a SkyFruit termékek és kiváló hatásuk. Köszönöm. Hamdan Bin Jusoh 46 éves, Malajzia

A SkyFruit FIBRE béltisztító program lépései

Fibredoboz1. TISZTULÁSI SZAKASZ

A program első felében a bélrendszer kerül tisztításra. Az alkalmazható "A" vagy "B" program a felhasználó érzékenységétől függ, mennyire terhelt a szervezete, hogy képes alkalmazkodni az eljáráshoz.

Javasolt FIBRE mennyiség:

3 doboz = 60 csomag

MT

"A" program

20 nap / 3x1 tasak naponta, 10-15 perccel étkezés előtt.

Ez az általánosan javasolt eljárás. Az emberi szervezet döntő többsége minden különösebb megpróbáltatás nélkül képes ezt az adagolást elfogadni. (reggel1x - délben1x - este 1x)

"B" program

30 nap / 2x1 tasak naponta 10-15 perccel étkezés előtt.

Ha valaki túlságosan érzékeny a készítménnyel kapcsolatban (íze, hatása , stb. miatt) vagy a napi 3 tasak megterhelő, az fogyassza csak reggel és este. (reggel1x - este 1x)

Az ital elkészítése:

Kibontja a tasakot, tartalmát egy nagyobb vizespohárba önti, majd 2-2,5 dl tiszta, szobahőmérsékletű vízzel felkeveri és étkezés előtt 10-15 perccel egyszerre elfogyasztja! (Az ital világos zöld színű, enyhe keser-citrus ízű, jellegzetes aromájú készítmény, többen tonik ízre asszociálnak).

Ajánlott étrend:

Tartózkodás a túl zsíros ételektől, erős fűszerezésű húsételektől, felvágottaktól. Kevés sovány hús, párolt halfilé, könnyű zöldséges ételek, főzelékek, tésztafélék, gyümölcsök, kímélő ételek ajánlatosak. A program alatt fogyasszon minden nap legalább 2 liter szénsavmentes tiszta vizet, mert a bélben a folyadék hatására ez a komponens kocsonyás, zselészerű állagúvá alakul és a rostban gazdag anyag így teljesen kitudja tölteni a bél valamennyi részét, eldugott redőit. Ezt követően azonnal megindulhat a bélflórák tisztítása, méregtelenítése, mely toxikus anyagok aztán a széklettel együtt távozhatnak a szervezetből. Az elégtelen folyadékbevitel, folyadékhiány esetleg szorulást, puffadást okozhat!

Életmód:

A tisztító program nem igényel életmódváltoztatást, mindenki a megszokot életvitelében végezheti napi munkáját, feladatait.

Folyamat hatásai:

Egyes esetekben előfordulhat enyhe puffadás, szélgörcsök, kisebb alhasi feszülés, ritkábban hasmenés. Ilyenkor ne essen pánikba, ezek a megnyilvánulások sajnos kísérő jelenségei lehetnek a tisztító folyamatnak. Előfordulhat fejfájás, gyengeség, bőrpirosodás stb. is, melynek okai - részben a bélfalakról történő lebontási folyamata során - az érrendszerbe kerülő méreganyagok hatásaiból erednek, hiszen sokszor hosszú évek alatt lerakódott anyagokkal kell megküzdeni a tisztulás érdekében. Ha ezek a mellékhatások valaki számára nagyon megterhelő, szakítsa meg a programot és tartson diétát, majd később térjen vissza a programhoz. Bármikor megszakítható a folyamat, minden különösebb következmény nélkül, semmilyen mellékhatás vagy kényelmetlenség nem jár az elvonás után. Vonatkozik ez arra az esetre is, amikor valamelyik napszakban kimarad egy-egy FIBRE ital elfogyasztása.

2. REGENERÁCIÓ

A tisztítási folyamatot követően vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel kell ellátni a szervezetett az ideális egyensúly eléréséhez és a bél harmonikus helyreállításához.

A programot követő időszakban javasolt a zöldségben, gyümölcsökben, rostanyagokban gazdag táplálék fogyasztása, továbbá a bélflórát regeneráló kiegészítők alkalmazása.

Fontos:

Nem javasoljuk a FIBRE program alkalmazását várandós vagy szoptatatós kismamák számára, gyerekek részére, gyógykezelés alatt álló súlyos bélbetegségben szenvedők számára orvos vagy szakember hivatalos állásfoglalása nélkül.

MT

GYAKORI KÉRDÉSEK...

A program igényel-e sajátos étrendet vagy diétát?

Nincs „hivatalos” étkezési megkötés a program alatt, azonban javasolt némi önmérséklet a mielőbbi eredmény elérése érdekében: mivel saját elhatározásából, feltehetőleg elégtelen gyomor vagy bélrendszeri zavarok miatt határozta el magát, így könnyen belátható, hogy a program idejére érdemes a nehéz húsos ételeket, húsipari termékeket, édességeket, szörpöket visszafogni és a könnyebb (párolt zöldség, főzelék, teljes kiőrlésű gabonakészítmények, friss gyümölcsök, tésztafélék) kímélő ételek felé fordulni. Ez az étkezési forma teljes mértékben támogatja a program eredményességét. Tartson kellő önmérsékletet a program idejére minden téren és igyekezzen minden nap legalább 2 liter/vagy több/ tiszta vizet vagy gyógyteát elfogyasztani, hogy a tisztulási, méregtelenítési folyamat a legideálisabb körülmények közt történjen.

A program alatt vagy utána jelentkeznek az eredmények?

Mivel különbözőek vagyunk, így mindenkinél eltérő módon jelentkeznek a hatások. Előfordul, hogy már az első néhány napon feltűnően sok vagy többszínű, híg széklet jelentkezik, esetleg többször kell wc-re menni. Figyelje ezeket az eseményeket, a széklet állapotát, minőségét. Sokan számolnak be furcsa formájú, alakú bélsárról, többen visszahőkölnek, elszörnyednek, amikor meglátják, mi jön ki belőlük. Ez általában a kezdeti szakaszban történik, de a program végén is előfordulhat. Egyéni állapottól függően 2-4 kg vagy akár több súlycsökkenés is várható. Vannak, akik csak enyhe változást éreznek, viszont több széklet távozik belőlük és a program végig így zajlik a folyamat. Ritkán, de előfordult hasmenés is, ami érthető, ha olyan jellegű a tisztulás, amely ezen a folyamaton keresztül képes csak végbemenni, de nem ez a jellemző. A kérdésre visszatérve, már a program alatt jelentkező változások (több széklet, súlycsökkenés) is eredmények lehetnek, mint ahogy a program vége utáni megkönnyebbülés, belső tisztasági érzés, a saját egészségünkről való tudatos gondoskodás öröme is óriási eredmény, nemcsak fizikai, hanem lelki szinten egyaránt.

Járhat-e folyamat megterhelő kényelmetlenségekkel ?

A receptura összeállításánál a szakemberek különösen ügyeltek arra, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséget okozzák az embereknek ennél a kényes lefolyású eseménynél és a lehető legkíméletesebben történjen a tisztulási folyamat, figyelembe véve az emberek munkavégzési kötelességeit, feladatait. Ugyan előfordulhat kisseb puffadás, szélgörcs, ritkábban enyhe hasmenés is, azonban mindez vállalható és elviselhető a tisztulás érdekében. Azt is tudni kell, hogy miközben a szervezetünk igyekszik megszabadulni a káros anyagoktól és élősködőktől, a folyamat kapcsán az érrendszerbe kerülő méreganyagok ideiglenesen okozhatnak fejfájást, gyengeséget, bőrpirosodást stb. Közismert a méregtelenítés ilyen jellegű kísérő jelensége, ami rendszerint néhány nap alatt elmúlik. Ha azonban ez a reakció nagyon erősen vagy megterhelően jelentkezik (általában erősen „mérgezett” embereknél), akkor szakítsa meg a programot és tartson diétát. Majd egy későbbi alkalommal ismét próbálkozzon.

Különböző gyógyszerek szedés mellett alkalmazható a FIBRE béltisztító ?

A kísérletek és tapasztalatok alapján a természetes alapanyagokból összeállított készítmény nem módosítja a különböző gyógyszerek hatóanyagait vagy azok hatásait. Azonban célszerű étkezés közben vagy étkezés után bevenni a gyógyszereket (ha lehet!) és nem egyszerre a FIBRE itallal. Viszont ha valaki komoly gyógykezelés alatt áll, a program elkezdése előtt konzultáljon szakorvossal.

Mi történik, ha valaki előbb abbahagyja programot ?

Bármikor megszakítható a program, minden különösebb következmény nélkül, ez semmilyen mellékhatással vagy kényelmetlenség nem jár. Vonatkozik ez arra az esetre is, amikor valamelyik napszakban kimarad egy-egy FIBRE tisztító ital elfogyasztása. Ilyenkor a béltisztítási folyamat lelassul vagy abba marad a megfelelő utánpótlás híján.

Hányszor érdemes egy évben megismételni a programot ?

Ez egyénenként változik, attól is függ, hogy általában mennyire terheli meg a szervezetét, milyenek a táplálkozási szokásai, mennyire ragaszkodik a megszokott nehéz ételekhez. Ha képes valaki változtatni a könnyebb táplálkozás irányába, már eleve érzi annak kímélő hatását, így évi egy-két alkalommal elvégzett tisztító program valószínűleg rendezi a bél harmóniáját. Azonban ha valaki indokolatlanul fáradékony, sokat eszik és nehéz ételeket vagy rendszeresen jelentkezik nála szélszorulás, görcsök, puffadás, étkezések után alhasi feszülés, időszakosan hasmenés vagy szorulás, esetleg émelygés, hányinger akkor érdemes 2-3 havonta egy diétával egybekötött béltisztító programot elvégezni.

Minden béltisztító ugyanúgy működik ?

Sokfajta termék van a piacon. Van olyan, amelyeket hónapokon keresztül kell szedni, vannak, amelyek hashajtó hatásúak és így próbálnak eredményt elérni, vannak ismeretlen forrásból származó szerek, melyek változó hatásúak. Az XKL worldwide cég saját kutató-fejlesztő szakember csapattal és saját gyártási technológiával rendelkezik, méltán népszerű az ázsiai országokban. Nyomon követhető a salamon-szigeteki SkyFruit (Fructus Swietenia Macrophylla) gyümölcs termesztése, bio-technológiai feldolgozása, eredményei, a felhasználók véleményei.


Címkék: béltisztítás, bél, tápanyag, vastagbél

 

Vélemények