3 990 Ft
db

SkyFruit Coffee

Gyümölcs és kávé - páratlan házasság

A SkyFruit Coffee az igényes, egészségükért felelősséget érző kávéimádók számára fejlesztett, különleges energiát ébresztő ital.
Számos ember kényszerül egészségügyi okokból (vérnyomás problémák, gyomorpanaszok, érrendszeri betegségek…stb.) lemondani a kávéfogyasztás örömeiről. A SkyFruit Coffee tervezőinek alapvető szándéka az volt, hogy a SkyFruit gyümölcsben lévő egészséges, jótékony célú hatásokat átörökítsék egy olyan italba, amely a gyümölcs és a kávé házasságából születik, ízében és zamatában a klasszikus kávézás hangulatát idézi, mégis az egészséges élettani hatásokat tartja szem előtt.

Mivel a biofeldolgozás során a gyümölcsből kinyert koncentrátum keserű ízhatást mutatott, így kézenfekvőnek bizonyult a kávéval való házasság próbája. A számos kísérlet végeredményeként - kb.10% - kiváló minőségű Brazil kávébab őrlemény került a recepturába, ami így egy harmonikus, jellemzően sajátos ízvilágot mutatott. Mindezeken túl az ital képviselte a kávé jellegzetes zamatát, illatát és a klasszikus íz közkedvelt harmóniáját, amelyért oly sok kávé szerelmes rajong.

Megszületett a SkyFruit Coffee!

SkyFruit gyümölcsA SkyFruit Coffee a legjobb minőségű SkyFruit kivonat és az elsőrendű, kiváló brazíliai kávébab - a gyümölcs és a kávé - házasságaként született és igazán egyedülálló élményt nyújt az egészségüket vigyázó, de a  kávé zamatát kedvelő emberek számára.

Amellett, hogy az ital sok értékes tápanyagot tartalmaz, a SkyFruit kivonat aktív alkotórészei, mint a FLAVONOIDOK és SAPONINOK, közömbösíthetik a kávébabokban lévő koffein negatív hatásait és így – más kávéktól eltérően – szinte mellékhatások nélkül élvezhető a kávé zamat energikus jellege!

MT

Mitől páratlan ez a kávé ital ?

xkl logoAz XKL fejlesztő cég kidolgozta azt az eljárást, amivel a feldolgozás során a létfontosságú összetevőket maradéktalanul az értékes gyümölcsben tudta tartani. Ezért a SkyFruit Coffee úgy nyújt tökéletes élményt kortyolgatása közben, hogy egyben kifejti a gyümölcs egészségvédő hatásait is. Így nem csak a kávé íz örömeit élvezheti, hanem közben szervezete és sejtjei is regeneráló, megújító energiákat kaphatnak.

coffeebox

Akik ismét kávézhatnak ...?!

Számos ember kényszerül egészségügyi okokból (vérnyomás problémák, gyomorpanaszok, érrendszeri betegségek…stb.) lemondani a kávéfogyasztás örömeiről. Talán ők az egyik nyertesei az egyedi SkyFruit Coffee megszületésének, hiszen most már akár a koffein ismert mellékhatásai nélkül élvezhetik a kávé ízének és zamatának jellegzetes illatát és aroma világát.

xkl sáv

MT

Az igényeseknek és a kávé aroma szerelmeseinek

futókAzok számára ajánlott SkyFruit Coffee, akik képesek áldozni az egészségükért, felismerve a megújuló technológiák előnyeit, a recepturák klasszikus ízeit a modern, megújító életerőkkel.

Ajánlott mindazoknak, akik a kor szellemének megfelelően vigyázzák testük, egészségük értékeit és igyekeznek úgy élni, táplálkozni, hogy ezt a harmóniát táplálják és a legtovább fenntartsák. A sport és a mozgás elengedhetetlen eleme az egészséges életnek, az ember szervezete megérdemli, hogy számára tiszta forrásból származzanak az értékes ásványi anyagok és vitaminok.

Ezt a különleges italt azért is tervezték így, hogy a kávé íz és zamat világának szerelmesei felhőtlenül élvezhessék italuk kellemes aromáit úgy, hogy az ízek örömei mellett a test sejtjei is értékes táplálékokhoz jussanak.

MT

A SkyFruit Coffe megtestesíti:

  • Egyedülálló, jellegzetes kávé ízű világot és tökéletes aromát.
  • Az egészséges kávézási szertartás valamennyi örömét.
  • A megújító erők és energiák tökéletes élvezetét.

MT

A SkyFruit Coffee több formában is nagyszerűen élvezhető:

csésze kávé

  • forrón, a klasszikus módon, óvatosan, aprókat kortyolgatva, majd később…
  • kellően meghűlt állapotban – pl. egy hosszabb beszélgetés alatt – amikor is a forró íztől különbözve ugyan, de mégis zamatos, selymesen kávé ízű, élvezetes marad.
  • És bizony, "Van, aki hidegen szereti..."!

MT

kávézólány

"Kávézott" már úgy valaha, hogy közben az jutott eszébe,

"hmmm, most egy kis egészséget is kortyolok..."

A receptura kompozíció

Az instant SkyFruit Coffee jellemző alapanyaga a biotechnológiával előállított tiszta gyümölcs koncentrátum és egy kevés kiváló minőségű braziliai kávébab. A receptúra eleme egy nagyon kevéske barna nádcukor, mely a keser-édes aromát ideális egyensúlyba kormányozza, valamint egy növényi eredetű krém, mely az ital eredeti keserű dominanciáját szelidíti egy jellemzően egyedi stílusú ízharmóniává; ez a SkyFruit Coffee !

MT

ELKÉSZÍTÉSE: A doboz 20 db. tasakot tartalmaz. Lobogásig forraljon 1,5-2 dl jó minőségű tiszta vizet vagy ásványvizet és töltse kedvenc csészéjébe. Ügyesen bontson fel egy SkyFruit Coffee tasakot és öntse a tartalmát a forró vízzel teli csészébe. Ezt követően gondos mozdulatokkal keverje fel a forró italt, miközben a pohár fölé hajolva óvatosan szippantson lenyűgöző illatából. Elegánsan emelje a csészét, majd fogyassza az italt egészséges gondolatokkal.

MT

Élmények, vallomások, tapasztalatok

"Soha nem gondoltam volna, hogy a megszokott cappucino ízét egyszer felülbírálom. Miután – fenntartásokkal ugyan – de megkóstoltam egy társaságban ezt a kitűnő aromát, megvallom, hiányozna a zamata, ha nem ihatnám…"

"Sokféle kávét próbáltam már, de az érzékeny gyomrom nem nagyon engedte, hogy élvezhessem ezt a kellemes ízt. Beletörődtem. Aztán egyszer megkínáltak SkyFruit coffee- val és nem hogy a gyomron nem bánta, de azóta számomra rendszeres feltöltődést és új erőt ad… Köszönöm."

"A fiam barátja hozta nekem mindig, mert tudta, hogy imádom a kávét, annak ellenére, hogy nagyon lábfájós vagyok és a doki is eltiltott tőle az érszűkületem miatt. Nem nagyon érdekelt miből van, mit tartalmaz, csupán az ízét imádtam. Aztán négy-öt hónap múlva egyszer csak javulni kezdett a lábam, lépcsőre másztam mint korábban és jobban is éreztem magam. Akkor nem akartam elhinni, hogy csak a SkyFruit coffee-tól, de most már tudom és örülök, hogy a szenvedélyem egyben az egészségemet is szolgálja… "(Egy nagymama)

MT

SkyFruit tábla

GYAKORI KÉRDÉSEK...

MT

Végül is gyümölcs vagy kávé a SkyFruit Coffee ?

coffeeboxAz eredeti cél az volt, hogy a SkyFruit gyümölcs koncentrátum bekerüljön az emberi szervezetbe, hogy kifejthesse az egészséget támogató hatását. Ezt el lehetett volna érni úgy is, hogy a natur SkyFruit koncentrátumot kínálják a fogyasztóknak. Azonban a fejlesztők keresték az ideális megoldást, hogy melyik az az íz, amelyikkel esetleg kellemesebb élvezeti hatás érhető el a fogyasztó számára. Mivel a gyümölcs héjszerkezete keserű tulajdonságot is érzékeltet és a kb.8-10% hozzáadott kiváló brazil kávébab tökéletesítette az aromát, ezért egy olyan ideális házasság jött létre, melyben a tökéletes kávébab - mint ízhatás - párosult egy kivételes gyümölcs egészséget támogató tulajdonságaival. Végül is egy energetizáló, egészséget védő italt iszik, aminek tökéletes kávé íze van, viszont annyira eredetire sikerült a receptura, hogy aki mindezt nem tudja, azt hiszi, hogy egy finom aromájú kávét iszik, holott egy nagyszerű gyümölcsből kinyert vitamin és ásványi anyagokra épített különleges recept alapján elkészített italt fogyaszt. A SkyFruit Coffee végül is tiszta gyümölcs koncentrátum, némi kiváló Brazil kávébab őrlemény, kevés barna nádcukor és egy kevés növényi eredetű krém. Kortyolgatásakor azonban csupán egy igazi finom kávé aroma élvezete az élmény.

Mitől különleges ez a kávé ital?

Úgy nyújt tökéletes élményt kávézás közben, hogy egyben kifejtheti egészségvédő hatásait is. Így az ital ízében nem csak a kávé íz örömeit élvezheti, hanem közben szervezete és sejtjei is regeneráló, megújító energiákat kaphatnak. Aki korábban a hagyományos kávé fogyasztója volt, most felválthatja ezt szokását ezzel a különleges itallal, hiszen mind ízében, mind aromájában a kávézás örömeit élvezheti.
A keleti kultúra szerint a keserű ízhatás az emberi szervezetre ugyanolyan fontossággal bír, mint a sós, az édes vagy a savanyú csak a nyugati kultúrában a keserűnek nem tulajdonítank megfelelő jelentőséget. A SkyFruit Coffee igyekszik pótólni ezt a hiányosságot is és a kávézási szokásokkal igyekszik becsempészni ezt az - egészséges folyamatokhoz szükséges -  keserű ízt az emberi szervezetbe.

Koffeinre érzékenyek fogyaszthatják ?

Amellett, hogy az ital sok tápanyagot tartalmaz, a SkyFruit kivonat aktív alkotórészei, mint a FLAVONOID és SAPONIN antioxidánsok közömbösíthetik a kávébabokban lévő koffein negatív hatásait, amikor is - más kávéktól eltérően - mellékhatások nélkül élvezhető az ital energikus jellege. Mivel a SkyFruit Coffee minimális kávéőrleményt tartalmaz, - épp csak az ízhatás eléréséhez szükséges mennyiséget, -  ezért az elenyésző koffeintartalom nem tudja károsan kifejteni élénkítő hatását sem az érrendszerre, sem a szervezet egyébb területeire, ellentétben a klsszikus kávé jellemzően erős koffeintartalmával.
Sokan gyomor és egyéb panaszok miatt hagyták el a hagyományos kávét, pedig szerették a kávé jellegzetes zamatát, ízét. Nos, egyre többen próbálkoznak ismét, de most a SkyFruit Coffee - val és "csodák csodája", nem jelentkeznek a korábbi panaszok.

Címkék: kávé, érrendszer, coffee, szív, vérnyomás

 

Vélemények