8 600 Ft
db

SkyFruit CARE kapszula

Sok-sok gyümölcs egy kis kapszulában

A SkyFruit XKL CARE - Herb Food - koncentrátum 100% természetes SkyFruit gyümölcsből - fejlett bio-technikai eljárásokkal feldolgozott és -  előállított termék (kapszula), melynek minőségét az ázsiai világban mindenhol elismerik. Rendszeres fogyasztása az egészségvédő hatásain túl számos betegség kiegészítő alkalmazásaként is ismert,  így méltán vált népszerűvé és lett az egyik legközkedveltebb termék Ázsiában. 
A felhasználók számos visszajelzésben erősítik meg a SkyFruit gyümölcs csodálatos hatását és kiváló élattani eredményeit tapasztalva rendszeresen fogyasztják a „CARE” koncentrátumot.

A „CARE” koncentrátum alkalmazásai

Naponta 1x1 kapszula – / mindig étkezés után fél órával./
Ez az adag az egészség megőrzése, megtartása érdekében a szervezet számára szükséges ásványi anyagok és vitaminok beviteléhez és megtartásához elegendő mennyiség.

Naponta 2x1 kapszula -  / mindig étkezés után fél órával./
Allergia, asztma, magas vérnyomás, szívbetegségek, magas koleszterin, változókori tünetek, idegesség esetén javasolt a 2x1 kapszula fogyasztása.

Naponta 3x1 kapszula -  / mindig étkezés után fél órával./
Daganatok korai stádiuma, gyenge immunrendszer, sport sérülés, bőrproblémák, tartós, alhúzódó betegség, cukorbetegség, szívinfarktus, szívbetegség esetén.

careA fentiekben felsorolt és javasolt fogyasztási tanácsok nem helyettesítik, hanem kiegészítik a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelés alkalmazását.

A "CARE" koncentrátumban lévő hatóanyagok nagymértékben segítik az immunrendszer munkáját, ezzel is elősegítve a szakemberek által előírt gyógykezelések sikereit. A "CARE" kapszula koncentrált hatásai számos, hosszan elhúzódó betegség hatékony kiegészítő alkalmazásaként működött közre sikerrel különböző típusú betegségek esetén.

careA "CARE" koncentrátum leglényegesebb eleme a SkyFruit gyümölcsben található magas koncentrációban megtalálható Flavonoid és a Saponin aktív hatóanyagok páratlanul szerencsés és ideális aránya. Ez a meghatározó alapja mindazoknak a kiváló eredményeknek, amelyeket a SkyFruit termékek képesek produkálni.

Az elmúlt években az ázsiai országokban a  SkyFruit termékek széles körben elfogadásra találtak az orvosok és gyógyszerészek közt, akik elismeréssel ajánlották a fogyasztók köreiben. Tapasztalataikra alapozva állítják, hogy az egyik legegészségesebb és legtisztább biotermék a piacon.

Kutatási eredmények...

kutatDr. Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas tudós a C-vitamin feltalálója bebizonyította, hogy a flavonoidok növelik a C-vitamin felvételt a májban, a vesében és a mellékvesében. Ha felborul az egyensúly és szabadgyökök halmozódnak fel a sejtekben, oxidációs stressz éri a szervezetet. Ez vezethet daganatos megbetegedésekhez, korai öregedéshez, gyulladásokhoz és a neurodegeneratív rendellenességekhez (Parkinson- és Alzheimer kór).
A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében az emberi szervezetben.

ocean

A Csendes óceáni szigetek tiszta környezete megalapozza ennek a kiváló minőségű gyümölcsnek páratlanul magas ásványi és vitamin tartalmát.

Ezen az ideális helyen termesztett SkyFruit gyümölcsből készített termékek a hatékonyabban képesek segíteni a szervezetet az egészség megújításában és az egészség megtartásában.

Keresse az új kor technológiáit és fogyasszon a tiszta termékek palettájáról!
- SkyFruit - az égiek gyümölcse!

Címkék: vérnyomás, asztma, szívbetegségek, cukorbetegség, börproblémák

 

Vélemények