3 990 Ft

SkyFruit Coffee

Gyümölcs és kávé - páratlan házasság

Számos ember kényszerül egészségügyi okokból (vérnyomás problémák, gyomorpanaszok, érrendszeri betegségek…stb.) lemondani a kávéfogyasztás örömeiről. A SkyFruit Coffee tervezőinek alapvető szándéka az volt, hogy a SkyFruit gyümölcsben lévő egészséges, jótékony célú hatásokat átörökítsék egy olyan italba, amely a gyümölcs és a kávé házasságából születik, ízében és zamatában a klasszikus kávézás hangulatát idézi, mégis az egészséges élettani hatásokat tartja szem előtt. (20db. csomag/doboz)

db
bővebben

Címkék: kávé, érrendszer, coffee, szív, vérnyomás

 
 
3 900 Ft

SkyFruit Fibre - a bélflórákért

A bélrendszer testőre

A rohanó világunk számos olyan élelmiszert, italt kényszerít a fogyasztókra, mely sokszor kemikáliákkal teli, egészségtelen anyagokat tartalmaz. Az élet különböző területein élünk és dolgozunk, így sokszor kényszerülünk olyan ételeket, italokat elfogyasztani, melyek több szempontból is terheli szervezetünket. Számos ember ezekről tudomást sem vesz mindaddig, amíg komolyabb egészségügyi problémája nem jelentkezik. (20db. csomag/doboz)

db
bővebben

Címkék: béltisztítás, bél, tápanyag, vastagbél

 
 
15 850 Ft

SkyFruit Premix Juice

Erő és erotika egy italban

A legfejlettebb technológiával, nagyon magasan koncentrált SkyFruit kivonatból készül a különleges ízű és minőségű - instant - Juice Premix ital. Kiemelkedő szerepe van a vérkeringés aktivizálásában és erőteljes frissítő eredményeket  produkál a leromlott szervezet regenerálásában . Kifejezetten erős hatást gyakorol a férfi potenciára, ami jelentős eredményt hoz a szexuális kapcsolatok területén, ezáltal közvetett módon a férfiak önértékelési biztonságát is erősíti. (10db. csomag/doboz)

db
bővebben

Címkék: érrendszer, szex, merevedés

 
 
8 600 Ft

XKL Germánium (GE32)

Természetes ásványi sugárzás a bőrön át

A Germánium 32 ásvánnyal integrált fáslik alkalmazása ajánlott kiegészítő kezelésként, már megkezdett gyógykezelés mellett, illetve javasolt minden egészségét megőrizni kívánó ember számára, a szervezet ellenálló és védekező képességének megerősítéséért. Minden olyan esetben javasolt az alkalmazása, amikor sav-lúg egyensúly (PH érték) beállítása szükségszerű vagy a vérkeringéssel összefüggésbe hozható problémák állnak fenn (fejfájás, görcsök, izom fájdalmak, fáradság, mozgáskorlátozottság…stb.)

db
bővebben

Címkék: erek, érfalak, PH

 
 
8 600 Ft

SkyFruit CARE kapszula

Sok-sok gyümölcs egy kis kapszulában

SkyFruit CARE Koncentrátum – az egészségvédő kapszula.

A SkyFruit XKL CARE - Herb Food - koncentrátum 100% természetes SkyFruit gyümölcsből - fejlett bio-technikai eljárásokkal feldolgozott és -  előállított termék (kapszula), melynek minőségét az ázsiai világban mindenhol elismerik. Rendszeres fogyasztása az egészségvédő hatásain túl számos betegség kiegészítő alkalmazásaként is ismert,  így méltán vált népszerűvé és lett az egyik legközkedveltebb termék Ázsiában.   (30db. kapszula/doboz)

db
bővebben

Címkék: vérnyomás, asztma, szívbetegségek, cukorbetegség, börproblémák