Forgalmazói nyilatkozat

A termékekkel kapcsolatos információk az XKL Worldwide multinacionális gyártó fejlesztő cég tapasztataiból, kutatási eredményeiből és a felhasználók véleményeiből származnak. A nyomtatványokon és a weboldalon feltüntetett élettani eredmények és ajánlások ezek alapján kerülnek nyilvánosságra.

xklA termékkel kapcsolatos kijelentések és vélemények nem minősülnek hivatalos egészségügyi tanácsnak. Ismert egészségügyi problémák esetén kérje ki szakorvos véleményét a termékeke fogyasztása vagy egy-egy program elkezdését megelőzően. A számtalan jótékony hatás és kedvező egészségügyi változás ellenére alkalmazásuk minden esetben a fogyasztó felelősége. Amennyiben bármilyen jellegű kétely merül fel önben a termékkel kapcsolatban, a fogyasztást megelőzően kérje ki szakember, szakorvos véleményét.

A forgalmazó igyekszik mindent elkövetni a korrekt tájékoztatás érdekében, azonban nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy a kedvező eredmények mindenki számára ugyanazt a jótékony hatást nyújtsák. Kérjük, hogy a megfelelő körültekintéssel alkalmazza a termékeket, ügyelve saját felelőségük fontosságára. A weboldalon feltüntetett adatok ugyan nem minősíthetők hivatalos szakmai tanácsadásnak vagy szolgáltatásnak, azonban szívesen veszünk minden érdemi véleményt és tapasztalatot, melyet közre adva tájékoztatjuk az érdeklődőket a termék hatásaival, eredményeivel vagy esetleges kellemetlenségeivel kapcsolatban.T

MT

Kívánunk élményekkel teli, jóízű tapasztalatokat.

MT

Wicomm kft.
Importőr és forgalmazó 
E-mail: skyfruit.eu@gmail.com