Hírek

 
 

Dr.ChangYoonSang - SkyFruit (angol nyelven)

Dr. Chan Yoon Sang mint kémikus végzett a szingapuri egyetemen. Ezt követően doktori végzettséget szerzett a Lafayette Egyetem USA intézetében táplálkozási szakértőként. Szakmai tagja volt az "Amerikai Táplálkozási Orvostudományok Szövetségének", valamint tagja a Malajziai „Kínai Orvosok Szövetsége” nevű egyesületnek.
Jelenleg számos nemzetközi élelmiszeripari hálózat tanácsadója, több mint 15 éve vezet e tárgykörben képzéseket, konzultációkat. Alelnöke a "Kínai Orvosok és Természetgyógyászok Szövetségének" valamint az Egészségügyi Világszervezet Malajziában működő Branch Kórház vezetőségének.
A SkyFruit gyümölcs kapcsán végzett kutatások eredményeit önmagán is tapasztalva írja e tárgykörben azokat a feljegyzéseit, melyek ezen az oldalon (jelenleg) csak angol nyelven olvasható.

» bővebben...

 
 

Forgalmazói nyilatkozat

A termékekkel kapcsolatos információk az XKL Worldwide multinacionális gyártó fejlesztő cég tapasztataiból, kutatási eredményeiből és a felhasználók véleményeiből származnak. A nyomtatványokon és a weboldalon feltüntetett élettani eredmények és ajánlások ezek alapján kerülnek nyilvánosságra.

» bővebben...

 
 

Kapcsolat

Importőr - forgalmazó:

WICOMM Kft. Budapest 1133. Esztergomi u. 20.
E-mail: wicomm112@yahoo.com  vagy   skyfruit.eu@gmail.com

Bank: Raiffeisen Bank 12011351 01589567 00100006

Ügyvezető: Fűzfa János

Tanácsadó: Mihályi Tibor

» bővebben...