Az égi gyümölcs világa


gyumolcsA SkyFruit (Fructus Swietenia Macrophylla) egy csodálatos, egyedülálló gyümölcs, mely hihetetlenül magas ásványi és vitamin tartalmával lenyűgöző hatást gyakorol az emberi szervezetre. A termő fák 40-60 méter magasak és a virágzásuk után körülbelül 90 nap alatt érik be rajtuk az ízletes gyümölcs.

solomon

 A SkyFruit gyümölcsöt olyan ideális trópusi területeken termesztik mint a Csendes óceáni Salamon-szigetek, mely a klímáját tekintve a legalkalmasabb és legtisztább környezet ennek a kiváló gyümölcsnek a termesztésre. A szigeteken élőemberek már több mint ezer éve fogyasztják ezt az ősi gyümölcsöt, melynek egészséges hatásai nemzedékről nemzedékre szállnak, úgy emlegetve a SkyFruit-ot, mint a gyümölcsök királynőjét.
 

Biotechnológiai feldolgozása

xklA Malajziai XKL Worldwide cég a világ első vállalata, mely kifejlesztett egy teljesen új biotechnológiai eljárást, ami alapján ezt a gyümölcsöt termeszti és feldolgozza.

kutatAz XKL cég kidolgozott egy olyan gyártási módszert, amivel a létfontosságú összetevőket maradéktalanul az értékes gyümölcsben tudta tartani. Ezt követi egy hét lépésből álló minőségellenőrzési és gyártási folyamat, melynek eredményeként születnek a világon egyedülállóan kiemelkedő minőségű SkyFruit termékek. A cég által a Salamon-szigeteken termelt gyümölcs több mint 30 százalékkal gazdagabb a létfontosságú tápanyagokban és összetevőkben, mint a másutt termesztett gyümölcsök, köszönhetően a cég kiváló kutatási eredményeinek.

A Skyfruit általánosan kiemelkedő hatásai:

 • Életenergiával tölt fel, javítja az erőnlétet.
 • Csökkenthetik a szív- és érrendszeri problémák kialakulását.
 • Segítenek a sejtek jobb oxigénellátásában és anyagcsere-folyamataiban.
 • Ideális mértékben erősíti a szexuális energiát.
 • Lassíthatja az öregedés folyamatokat.

txt

A SkyFruit gyümölcs titkai

careA titok a SkyFruit gyümölcsben található magas koncentrációban megtalálható Flavonoid és a Saponin aktív hatóanyagok páratlanul szerencsés és ideális aránya, mely az alapja mindazoknak a kiváló eredményeknek, amelyeket a SkyFruit termékek képesek nyújtani.

 • Csökkenthetik a vér koleszterin szintjét így biztosítva az egyenletes vérkeringést.
 • A test természetes enzimeinek erősítésével gátolhatják a különböző kémiai anyagok emberi szervezetre gyakorolt káros hatását.
 • Csökkenthetik a szív és a coronaria erek megbetegedését, megelőzve a vérrögök kialakulását.
 • Segíthetnek a szabadgyökös folyamatok káros hatásainak megállításában, erősítve az immunrendszert, fokozva a vitalitást.
 • Meggátolhatják a vérlemezek összecsapódását, megelőzve az érfalak meszesedését.
 • Segítséget nyújtanak a bőr és a szövetek egészségének megőrzésében.
 • Tartalmaznak számos természetes fehérjét, vitamint, enzimeket, telített zsírsavakat és egyéb tápanyagokat, melyek fontos faktorok az egészség megőrzésében.
 • Segítséget nyújt a bélrendszerből eredő problémák megoldásához és hatástalaníthatja a szervezetben felhalmozott méreganyagokat.

 

Szakemberek tapasztalatai

team

Az elmúlt években az ázsiai országokban a  SkyFruit termékek széles körben elfogadásra találtak az orvosok és gyógyszerészek közt, akik elismeréssel ajánlották a fogyasztók köreiben.
Tapasztalataikra alapozva állítják, hogy az egyik legegészségesebb és legtisztább biotermék a piacon.

 

 

MT 

Kutatási eredmények...

kutatDr. Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas tudós a C-vitamin feltalálója bebizonyította, hogy a flavonoidok növelik a C-vitamin felvételt a májban, a vesében és a mellékvesében. Ha felborul az egyensúly és szabadgyökök halmozódnak fel a sejtekben, oxidációs stressz éri a szervezetet. Ez vezethet daganatos megbetegedésekhez, korai öregedéshez, gyulladásokhoz és a neurodegeneratív rendellenességekhez (Parkinson- és Alzheimer kór).
A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében az emberi szervezetben.

ocean

 A Csendes óceáni szigetek tiszta környezete megalapozza ennek a kiváló minőségű gyümölcsnek páratlanul magas ásványi és vitamin tartalmát.

Ezen az ideális helyen termesztett SkyFruit gyümölcsből készített termékek a hatékonyabban képesek segíteni a szervezetet az egészség  megújításában és az egészség megtartásában.

Keresse az új kor technológiáit és fogyasszon a tiszta termékek palettájáról,
- SkyFruit - az égiek gyümölcse!

MT